De Groene Wandelcoach

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen en mannen, die net als jij een partner met (kenmerken van) autisme hebben? Zou je graag het autisme van je partner beter willen begrijpen? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 13 januari 2024 in Oisterwijk wellicht iets voor jou!

Op deze dag is het thema: Betere relaties bij autisme.

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor mensen, die een partner hebben met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere partners op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord).

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in autisme en hoe je beter om kunt gaan met wat je partner lastig vindt, maar ook hoe je zijn of haar kwaliteiten leert herwaarderen. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

Het thema van deze Krachtdag is ‘Betere relaties bij autisme’. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Waarom is mijn partner zo gestrest om niks? Hoe kan ik mijn partner beter begrijpen? Hoe kan ik helpen stress te verminderen? Hoe kan ik communiceren op een wijze die mijn partner begrijpt? Hoe kan onze relatie weer prettiger worden?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail of stuur me een appje. Telefoonnummer Maike: 06-360 160 36.

Let op: op zaterdag 23 september 2023 en zaterdag 3 februari 2024 organiseren we een Autisme Krachtdag voor stellen, die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heeft één persoon in de relatie (kenmerken van) autisme of allebei? Dan zijn jullie van harte welkom op deze Autisme Krachtdag voor stellen!
Het blijkt heel krachtig om samen een Krachtdag mee te maken: jullie leren elkaar beter te begrijpen en jullie relatie krijgt meteen een boost.

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.