De Groene Wandelcoach

Speciaal voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme organiseren wij een aantal wandelingen met Ontspannen Autisme Ouders.

We starten vanaf Helder Havo/vwo in Eindhoven, of op de carpool parkeerplaats A50, Dutmellapad 2, Son.

Onze wandelingen zijn een manier om je verhaal te kunnen delen met andere ouders. Tijdens het wandelen komen gesprekken vaak makkelijk op gang en daarnaast zullen we aandacht schenken aan één of meerdere thema’s die er spelen bij de deelnemende ouders.

Wij zijn beiden moeders van kinderen met autisme op Helder havo/vwo. We weten uit onze persoonlijke ervaring hoe belangrijk en fijn het is om je verhaal met andere ouders te kunnen delen. Omdat je elkaar begrijpt, vaak zorgen deelt en tips aan elkaar kunt geven en van elkaar kunt ontvangen.

Naast ouders van kinderen met autisme, zijn wij ook in ons werk met autisme bezig. Maike als Wandelcoach voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme en Esther als Autismecoach voor mensen met (kenmerken van) autisme, hun ouders, partners en kinderen.

Maike en Esther

Lijkt het je fijn om deel te nemen aan één van deze wandelingen met Ontspannen Autisme Ouders?
Kijk hieronder voor de details, je kunt kiezen uit verschillende data. Voel je welkom om meerdere keren mee te wandelen.

Waar
Start onder het afdak bij gebouw Voorbeek van Helder havo/vwo,
Aalsterweg 285, 5644 RE Eindhoven.
Of op de carpool parkeerplaats A50, Dutmellapad 2, Son.

Wanneer
Dinsdag 28 september – 9.30 uur – Son
Vrijdag 1 oktober – 9.30 uur – Helder havo/vwo, Eindhoven
Dinsdag 12 oktober – 9.30 uur – Son

Details
Neem een flesje water mee, wij zorgen voor iets lekkers onderweg.
Ga thuis naar het toilet, gebruik toiletten van Helder is niet mogelijk.
Lengte is ongeveer 5 kilometer.
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Kosten bedragen € 5 per persoon.

We volgen de Corona-regels, zo kunnen we veilig wandelen.

Voel je welkom!

Veel gestelde vragen

Is het een zware wandeling?
De wandeling is ongeveer 5 km en we trekken er 1,5 uur voor uit. Wanneer we rustig doorlopen, halen we dit prima binnen de geplande tijd.

Is de wandeling over harde of zachte ondergrond?
De wandeling is zowel over harde als zachte ondergrond. We starten op een harde ondergrond, daarna lopen we een stuk door het bos over zachte ondergrond en we eindigen weer op harde ondergrond.

Gaat de wandeling bij regen door?
Bij lichte tot gemiddeld zware regen gaat de wandeling door. Bij (voorspelde) stortregen, gaat de wandeling niet door. Neem bij twijfel even contact met ons op via 06-45316925.

Kunnen mijn kinderen ook mee wandelen?
De wandeling is exclusief voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme bedoeld. Het is daarom niet de bedoeling dat kinderen meewandelen.