De Groene Wandelcoach

Het loopt al een tijdje niet zo lekker binnen jullie relatie. Jij hebt autisme, of je partner. Of misschien wel allebei! Zelfs een vermoeden van autisme is voldoende.

Zouden jullie graag ander stellen met autisme willen ontmoeten? Stellen die tegen soortgelijke dingen aanlopen. Jullie lijken elkaar gewoon niet te verstaan… en daardoor is er veel frustratie en zelfs ruzie.
Dan is de Autisme Krachtdag voor stellen op zaterdag 9 november 2024 in Oisterwijk (NB) wellicht iets voor jullie! 

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor stellen. Het thema van deze dag is: Betere communicatie, ofwel beter met elkaar leren communiceren. Het is een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen. En dat in een veilige omgeving met andere stellen waarin autisme een rol speelt in hotel Boschoord, gelegen in de prachtige bossen van Oisterwijk.

Tijdens deze dag kunnen jullie een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die jullie tips en handvatten geven om beter te leren communiceren met elkaar. Stel al jullie vragen tijdens deze Krachtdag! Jullie gaan naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

Het thema van deze Krachtdag is “Betere communicatie”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Waarom is lijken we elkaar niet te begrijpen? Hoe weet ik dat ik niet handig communiceer? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik zo communiceer dat de ander mij snapt? Hoe kunnen we elkaar weer gaan begrijpen, en daardoor een prettiger relatie opbouwen?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum Krachtdag: zaterdag 9 november 2024

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk (NB)

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren bij het hotel. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je een (OV)fiets nemen.

Meld je op tijd aan, want er is slechts plaats voor 6 stellen beschikbaar op deze dag. (12 personen)

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 99 euro p.p.

Meld je voor 9 september 2024 aan en ontvang 10 euro p.p. vroegboekkorting!

Hiervoor krijg je:

 • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
 • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten
 • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
 • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
 • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis

We -Stienke de Jager en Maike Arends – organiseren meerdere keren per jaar Autisme Krachtdagen in het prachtige Oisterwijk (NB).
Wat kunnen jullie verwachten op deze dag? Een volledig verzorgde dag, met koffie en thee en iets lekkers en een heerlijke lunch. Twee inspirerende en leerzame workshops. Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden. Andere stellen ontmoeten met een vergelijkbare situatie. Professionele begeleiding. Een dag helemaal voor JULLIE!

Hiervoor krijg je:

 • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
 • diverse leerzame workshops, zodat jullie naar huis gaan met nieuwe inzichten 
 • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
 • professionele begeleiding door gecertificeerde coaches
 • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
 • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail of stuur me een appje. Telefoonnummer Maike: 06-360 160 36.

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.