De Groene Wandelcoach

Op zaterdag 3 februari 2024 organiseren we opnieuw een Krachtdag voor stellen/koppels/geliefden, die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heb jij zelf autisme en/of heeft je partner autisme? Dan zijn jullie van harte welkom op deze Krachtdag. Meld je voor 3 januari 2024 aan en ontvang 10 euro vroegboekkorting per persoon.

Op deze dag gaan we het vanzelfsprekend over autisme hebben en specifiek over stress bij autisme. Welke invloed heeft stress binnen jullie relatie?. Hoe ziet jouw stress of die van je partner er nu eigenlijk uit? Wat kun je zeggen of doen om stress te reduceren of voorkomen? Hoe kun je elkaar helpen?
Vaak komen jullie er samen niet toe om deze dingen op een positieve manier te bespreken. Op een Autisme Krachtdag doen we het samen!

We -Stienke de Jager en Maike Arends – organiseren meerdere keren per jaar Autisme Krachtdagen in het prachtige Oisterwijk (NB).
Wat kunnen jullie verwachten op deze dag? Een volledig verzorgde dag, met koffie en thee en iets lekkers en een heerlijke lunch. Twee inspirerende en leerzame workshops. Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden. Andere stellen ontmoeten met een vergelijkbare situatie. Professionele begeleiding. Een dag helemaal voor JULLIE!

Tijdens deze dag unnen jullie een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in autisme en hoe je er beter mee om kunt gaan. Jullie gaan naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

Er wordt voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hotel Boschoord heeft ivm Covid-19 diverse maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te garanderen. De Autisme Krachtdag wordt gegeven volgens de Corona richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten 
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach – wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail of stuur me een appje. Telefoonnummer Maike: 06-360 160 36.

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends de Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.