De Groene Wandelcoach


Je kunt je nu al aanmelden voor alle geplande Autisme Krachtdagen!

Alle Krachtdagen worden verzorgd door Stienke de Jager (Coaching bij Autisme) en mijzelf.
Meestal is de Krachtdag in Oisterwijk (Noord Brabant), maar soms in Lelystad!

Dit seizoen hebben we een aantal gloednieuwe thema’s! 

De eerstvolgende Autisme Krachtdag is gepland op zaterdag 21 september 2024. Deze dag organiseren we voor vrouwen met (een vermoeden van) autisme. Thema: Ontspannen bij autisme. Locatie: Oisterwijk (NB). 

Daarna volgt de Autisme Krachtdag op zaterdag 9 november 2024. Deze dag is bedoeld voor stellen die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heb jij zelf autisme of heeft je partner (kenmerken van) autisme? Dan zijn jullie van harte welkom op deze dag! Het thema van die dag is Betere communicatie ofwel elkaar beter leren begrijpen. Locatie: Oisterwijk (NB).

In 2025 gaan we verder met een Autisme Krachtdag voor vrouwen met autisme op zaterdag 25 januari 2025. Thema: Overprikkeling voorkomen. Locatie: Oisterwijk (NB). 

En op zaterdag 5 april 2025 gaan we weer naar Lelystad. Dan is er weer een Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Thema: Balans bij autisme. Locatie: Lelystad

Je kunt je nu al opgeven voor de geplande Autisme Krachtdagen!In welke Krachtdag heb jij interesse? Klik op één van de buttons om meer te lezen.


__________________________