De Groene Wandelcoach

Op 6 april 2024 zijn we weer te gast bij theehuis Wind in de Wilgen in Lelystad voor de Autisme Krachtdag voor vrouwen met (een vermoeden) van Autisme.

AutismeKracht organiseert speciale Autisme Krachtdagen voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme. Meestal vinden de Krachtdagen plaats op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord).
Op 6 april zijn we in Lelystad bij Theehuis Wind in de Wilgen.

Tijdens een Krachtdag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in relaties aangaan en onderhouden. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

De Krachtdagen op 4 november en 6 april in Lelystad zijn altijd € 89,-.
Hierop is helaas geen vroegboekkorting mogelijk.

Op zaterdag 6 april 2024 zijn we in Lelystad! Ons thema is dan: Grenzen stellen bij Autisme. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe herken ik zelf mijn grenzen? Hoe weet ik dat ik over een grens ga? Mag ik mijn grenzen aangeven? Hoe kan ik mijn grenzen aangeven?

Er wordt ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het vriendelijke theehuis Wind in de Wilgen

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail degroenewandelcoach@gmail.com of stuur me een appje op 06-360 160 36.

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends De Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder (met autisme) van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.