De Groene Wandelcoach

Komende maanden zullen er 4 Autisme Krachtdagen voor vrouwen met (een vermoeden) van Autisme zijn. Op 7 oktober 2023 en 9 maart 2024 is de Krachtdag in Oisterwijk, Noord Brabant. Op 4 november 2023 en 6 april 2024 zijn we weer te gast bij theehuis Wind in de Wilgen in Lelystad.

AutismeKracht organiseert speciale Autisme Krachtdagen voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord). Of bij Lelystad, Theehuis Wind in de Wilgen.

Tijdens een Krachtdag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in relaties aangaan en onderhouden. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

De Krachtdagen op 4 november en 6 april in Lelystad zijn altijd € 89,-.
Hierop is helaas geen vroegboekkorting mogelijk.

Het thema van de Krachtdag op zaterdag 4 november 2023 is “Inzicht in autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe ziet mijn autisme eruit? Hoe kan ik dingen makkelijker maken voor mezelf? Moet ik op mijn werk vertellen dat ik autisme heb? Hoe kan ik een beetje aardig zijn voor mezelf?

Er wordt ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

We vragen mensen met Corona achtige klachten om thuis te blijven.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail degroenewandelcoach@gmail.com of telefonisch op 06-360 160 36.

Let op: op zaterdag 3 februari 2024 organiseren we een Autisme Krachtdag voor Stellen, die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heeft één persoon in de relatie (kenmerken van) autisme of allebei? Dan zijn jullie van harte welkom op deze Autisme Krachtdag voor stellen!
Het blijkt heel krachtig om sámen een Krachtdag mee te maken: jullie leren elkaar beter te begrijpen en jullie relatie krijgt meteen een boost.

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends De Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder (met autisme) van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.