De Groene Wandelcoach

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen, die net als jij (kenmerken van) autisme hebben? Heb jij te maken met dagelijkse stress, waar je soms geen raad mee weet? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 6 november 2021 in Oisterwijk wellicht iets voor jou!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord).

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in jouw stress en hoe je stress signalen en stressoorzaken kan herkennen. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.


Het thema van deze Krachtdag is “Inzicht in jouw autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe ziet mijn autisme eruit? Wat vind ik lastig? Hoe kan ik voorkomen dat mijn stress niveau te hoog wordt? Hoe zorg ik voor meer balans in mijn leven?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hotel Boschoord heeft ivm Covid-19 diverse maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te garanderen. De Autisme Krachtdag wordt gegeven volgens de Corona richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten m.b.t. stress en hoe je beter om kan gaan met stress in je dagelijkse leven
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshop i.v.m. Covid-19? Laat dit weten via e-mail degroenewandelcoach@gmail.com of telefonisch op 06-360 160 36.

De volgende Autisme Krachtdagen voor vrouwen met autisme zijn gepland op:  
zaterdag 6 november 2021 thema “Autisme en grenzen aangeven”,
zaterdag 15 januari 2022 thema “Relatie en autisme”,
zaterdag 9 april 2022 thema “Stress en autisme”.

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends De Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder (met autisme) van drie jongvolwassenen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.