De Groene Wandelcoach

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen, die net als jij (kenmerken van) autisme hebben? Weet je vaak niet hoe jij je grenzen aan kunt geven? Bedenk je vaak achteraf pas dat je nee had willen zeggen? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 14 januari 2023 in Oisterwijk wellicht iets voor jou!

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme op een prachtige plek midden in de bossen van Oisterwijk (in en rond hotel Boschoord).

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in relaties aangaan en onderhouden. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

Het thema van deze Krachtdag is “Autisme en grenzen aangeven”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Hoe weet ik waar mijn grens ligt? Hoe communiceer ik dat? Hoe zorg ik goed voor mezelf?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Hotel Boschoord heeft ivm Covid-19 diverse maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te garanderen. De Autisme Krachtdag wordt gegeven volgens de Corona richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Omdat wij geen gebruik maken van het restaurant gedeelte van hotel Boschoord, heb je geen QR code nodig om mee te doen aan deze dag. We doen wel een gezondheidscheck en vragen mensen met Corona achtige klachten zoals hoesten, benauwdheid en koorts om thuis te blijven.

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten m.b.t. stress en hoe je beter om kan gaan met stress in je dagelijkse leven
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Heb je vragen over de invulling van de workshop i.v.m. Covid-19? Laat dit weten via e-mail degroenewandelcoach@gmail.com of telefonisch op 06-360 160 36.

De volgende Autisme Krachtdagen voor vrouwen met autisme zijn gepland op:  
Zaterdag 1 april 2023 thema “Stress en autisme”. Waarschijnlijk zal deze Krachtdag in de Flevoploder plaats vinden!

Let op: op zaterdag 11 februari 2023 organiseren we een Autisme Krachtdag voor stellen, die te maken hebben met autisme in hun relatie. Heeft één persoon in de relatie (kenmerken van) autisme of allebei? Dan zijn jullie van harte welkom op deze Autisme Krachtdag voor stellen!

Je kunt je nu al aanmelden voor deze geplande Autisme Krachtdagen!

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends De Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder (met autisme) van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.