De Groene Wandelcoach

Zou je graag ervaringen willen uitwisselen met gelijkgestemden? Vrouwen, die net als jij (kenmerken van) autisme hebben? Heb jij autisme en wil jij graag beter leren ontspannen? Dan is de Autisme Krachtdag op zaterdag 21 september 2024 in Oisterwijk (NB) wellicht iets voor jou! 

Op deze dag organiseert AutismeKracht een speciale Autisme Krachtdag voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme in hotel Boschoord, gelegen in de prachtige bossen van Oisterwijk.

Tijdens deze dag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je tips en handvatten geven om beter te leren ontspannen in je leven. Stel al je vragen tijdens deze Krachtdag! Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

Het thema van deze Krachtdag is “Ontspannen bij autisme”. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen: Waarom is ontspannen lastig als je autisme hebt? Hoe weet je wanneer je moet ontspannen? Hoe kan je ervoor zorgen dat je voldoende ontspanning krijgt? Hoe kan je het beste ontspannen, op een manier die bij jou past?

Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingepland voor het delen van ervaringen, op een positieve manier en met respect voor elkaar. De workshops zijn zowel buiten als binnen. Er is tussendoor thee/koffie met wat lekkers en de lunch wordt ook verzorgd.

Datum Krachtdag: zaterdag 21 september 2024

Inloop vanaf 9.30 uur

Start- en eindtijd: 10 tot 15 uur

Locatie: hotel Boschoord in Oisterwijk (NB)

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt gratis parkeren bij het hotel. Kom je met het openbaar vervoer dan brengt de trein je tot station Oisterwijk. Vanaf daar kun je een (OV)fiets nemen.

Meld je op tijd aan, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar op deze dag.

Kosten van deze Autisme Krachtdag: 99 euro

Meld je voor 21 augustus 2024 aan en ontvang 10 euro vroegboekkorting!

Hiervoor krijg je:

  • een volledige verzorgde dag inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch tijdens de dag
  • diverse leerzame workshops, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten
  • het delen van kennis en ervaring in een veilige omgeving met gelijkgestemden
  • professionele begeleiding door een gecertificeerde autismecoach en wandelcoach
  • een dag helemaal voor JOU, waarin je tijd voor jezelf hebt en vol energie terug gaat naar huis
  • een dag waarbij je weer op krachten kan komen in het prachtige, landelijke Oisterwijk

Ken je iemand, die zo’n Autisme Krachtdag ook wel kan gebruiken? Meld je dan samen met haar aan!

Heb je nog vragen of speciale wensen m.b.t. de Autisme Krachtdag? Laat dit weten via e-mail degroenewandelcoach@gmail.com of stuur me een appje op 06-360 160 36.

Over de organisatie van deze Autisme Krachtdag:

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends De Groene Wandelcoach en Stienke de Jager Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder (met autisme) van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.